onsdag den 1. august 2007

Tunsteaks

4 tunsteaks

1 knivspids havsalt

1 knivspids hvid peber
Pynt:
1 pose frisk Legro basilikum

2 citroner

Tilbehør:
500 g nye kartofler
4 majskolber
5 dl vand
5 dl sødmælk
200 g gulerødder
3 appelsiner
4 forårsløg


Fremgangsmåde:


-Krydr kødet med salt og peber. Steg bøfferne på en grillpande. Vask og kog kartoflerne.

-Kog majkolberne i vand og mælk.

-Skræl gulerødderne og skær dem i tynde, lange skiver. Marineres med saft fra appelsinerne.

-Anret tun med kartofler, majs, gulerodssalat og dampede forårsløg. Pynt med basilikum og citronbåde.


Energi indhold pr. person: 2917 kJ

Energifordeling pr. person:
Protein: 30% / 52g
Kulhydrat: 52% / 89g
Fedt: 18% / 14g


Etiketter: