onsdag den 1. august 2007
Tunsteaks
4 tunsteaks
1 knivspids havsalt
1 knivspids hvid peber
Pynt:
1 pose frisk Legro basilikum
Pynt:
1 pose frisk Legro basilikum
2 citroner
Tilbehør:
500 g nye kartofler
4 majskolber
5 dl vand
5 dl sødmælk
200 g gulerødder
3 appelsiner
4 forårsløg
Fremgangsmåde:
Tilbehør:
500 g nye kartofler
4 majskolber
5 dl vand
5 dl sødmælk
200 g gulerødder
3 appelsiner
4 forårsløg
Fremgangsmåde:
-Kog majkolberne i vand og mælk.
-Skræl gulerødderne og skær dem i tynde, lange skiver. Marineres med saft fra appelsinerne.
-Anret tun med kartofler, majs, gulerodssalat og dampede forårsløg. Pynt med basilikum og citronbåde.
Energi indhold pr. person: 2917 kJ
Energifordeling pr. person:
Protein: 30% / 52g
Kulhydrat: 52% / 89g
Fedt: 18% / 14g

Energifordeling pr. person:
Protein: 30% / 52g
Kulhydrat: 52% / 89g
Fedt: 18% / 14g

Etiketter: Mad
