tirsdag den 28. august 2007

Laksebruschetta


Type: Forret
Tilberedningstid ialt: 30 min
Arbejdstid: 20 min

Ingredienser: 4 pers.
4 skiver franskbrød
2 bøftomater
50 g mozzarella 30+
8 skiver røget laks
1/2 stk rødløg
1 tsk havsalt
1 tsk peber

Pynt:
12 blade frisk Legro basilikum (Læs om)


Fremgangsmåde:
-Rist brødskiverne på en grillpande eller grill dem i ovnen. Begge sider ristes 1-2 minutter og tages fra varmen.

-Skær tomaterne og mozzarellaen i tynde skiver.

-Læg først laks på det ristede brød, så tomatskiver, mozzarella og løgringe, drys med salt og peber efter behov. Stilles i den varme ovn igen og grilles 3-5 minutter mere. Pyntes med frisk basilikum og serveres straks.
Energi indhold pr. person: 1247 kJ

Energifordeling pr. person:
Protein: 38%
Kulhydrat: 25%
Fedt: 37%

Etiketter: