torsdag den 18. november 2010

Kvinde (og mand og teen) vs Mad: En Richmond Day Trip

Bare en påmindelse om, at jeg konkurrerer om at blive den næste Food Blog Stjerne i Foodbuzz's Project Food Blog. Du kan tjekke vores nogle fantastiske indlæg fra over 1800 deltagere til Challenge # 1: Ready Set Blog! Og ikke stå på sidelinjen, kan du være en del af Foodbuzz samfund, selvom du ikke er en blogger-masser af foodies gør! Og tjek igen den 20. september, når afstemningen begynder. Hvis du tjekker vores min udfordring post, så lad mig en kommentar-jeg elsker at høre, hvad du har at sige!

Som en blogger og en person generelt interesseret i mad, en god procentdel af min TV-tid er brugt ser fødevarerelaterede viser - Top Chef, Diners, Drive-Ins og Dives, Anthony Bourdain, og selv Gordon Ramsey's seneste, Master Chef. Det er især spændende, når et show har en restaurant eller kok i nærheden, og det skete for et par måneder siden, da Man vs Food gjorde et indslag om Richmond, VA. Flere restauranter blev præsenteret i denne episode, men den ene, der virkelig tiltalte mig var funktionen på \ "slagskibet \" sandwich på Black Sheep, så da min arbejde, der kræves mig til at tage en dagstur til Richmond, jeg tog min mand og datter Molly til en mini-eventyr, kulinariske og andet.

Drevet var temmelig begivenhedsløs, og vi kom til Patrick Henry Building i god tid for mig at gøre mit møde. Planen var, for Gavin og Molly at vandre rundt i nyrenoverede State Capitol Building, indtil mit arbejde var gjort, og så vil vi hovedet til Black Sheep til frokost. Jeg vidste ikke, indtil jeg kiggede på billederne, at der tilsyneladende var en masse at se, selvom mit møde var kun en time-ish lang. Du kan se, at Molly havde en fantastisk tid på at udforske (Hun tog alle kulisser billederne i denne post-gode, hva '?)

Når jeg var færdig, kørte vi ned tæt på Virginia Commonwealth University for at finde de sorte får. Når vi placeret det lille butik, måtte vi kreds et par gange for at finde en parkeringsplads, og selvom vi var der før middag, havde vi omkring en 10-minutters ventetid. Selvom restauranten var fyldt op, personalet var venlige og imødekommende, at få os siddende og giver os vores menuer. Hun har også bragt os vores iste med det samme (det var ekstremt varmt udenfor) og kom tilbage med en kande da hun hørte min mand var diabetiker. Vi allerede havde tjekket ud af menuen online og havde en god idé om, hvad vi ville bestille. Min mand og jeg var fast besluttet på at prøve en af de sagnomspundne \ "slagskibet \" sandwich. Jeg vidste, jeg ville bestille Virginia, fordi jeg havde set denne ene på Man vs Fødevarer og jeg er en stor fan af kyllingelever (jeg kender nogle af jer vil være at sige \ "Yuck! \"), Gavin ønskede at få SS Sultana, men de var ude af lam gyro kød, så han besluttede på et helt SS kongres fyldt med, hvad andet end svinekød! Da han havde lovet at tage nogle hjem til Bridget, der ikke kunne komme, han beordrede en hel slagskib. Molly, der kan være kræsen, beordrede den cubanske Reuben. Vi nød den indretning, se rundt på udsøgt udvalg af kunst, memorabilia, og knick knacks, der prydede murstensvægge (Molly kunne især godt lide denne fyr, ovenfor).

Når vores mad kom vi var blæst væk. Selv om Gavin var der halvdelen af hans slagskib indpakket til Bridget, de insisterer på at præsentere det for jer hele først. Du kan se effekten!
SS Kongressen er stablet højt med honning & chipotle brændte svinekød skulder toppet med en tomatillo grill sauce, grillet ananas & mexicansk stil syltede kål salat. Kombinationen var traditionelle nok til at behage en kød og kartofler slags fyr, men med unikke smag, der virkelig trak de forskellige ingredienser sammen.

Min SS Virginia fremhævede en usædvanlig kombination af stegt kyllingelever indlæses i en ristet fransk baguette med strimlet kål, grønne løg, Granny Smith æble & remoulade sauce.It tilbydes også med kylling til de mindre eventyrlystne. Jeg var ikke sikker på om den stegte lever og æble kombination, men det virkelig virkede, det var en af de bedste sandwich jeg nogensinde havde haft!

Mollys cubanske Reuben blev serveret på en ciabatta rulle med tynde skiver pastrami helbredes brændte svinekød lænd, chorizo pølse, pink saurkraut, swiss, pickles og en særlig hus sauce, presset i stil med cubanske sandwiches. Selv om dette var en almindelig sandwich, blev det stablet med ingredienser og Molly spiste halvdelen og besluttede at tage halv hjem.

De ansatte på Black Sheep var meget venlige og omsorgsfuld, hvilket gør vores frokost mere som et måltid med vennerne end en restaurant måltid. Black Sheep har en omfattende menu (jeg ønsker at gå tilbage til deres morgenmad andesteg hash eller grønne æg og skinke!) Selv om det tager et stykke tid at finde, dette lille sted er værd den ulejlighed!

Etiketter: , , , , , , , , ,