torsdag den 27. september 2007
Salat med røget laks, agurk og kommenfrø
Type: Fedtfattig / Forret
Dressing:
3 spsk olivenolie
3 skalotteløg
2 spsk citronsaft
kommenfrø
1 stk agurk
1 dl frisk karse
1 stk æble
250 g røget laks
Fremgangsmåde:
-Pisk ingredienserne til dressingen sammen i en lille skål. Smag evt. dressingen til med salt og peber.
-Skær agurken midt over på tværs. Brug en kartoffelskræller til at skære agurken i lange, tynde strimler.
-Fordel agurkestrimler, karse og skiveskåret æble på tallerkener. Skub laksestrimler ind, så anretningen tager sig dekorativt rodet ud. Hæld dressing over portionerne.
Energi indhold pr. person: 819 kJ
Energifordeling pr. person:
Protein: 29%
Kulhydrat: 14%
Fedt: 57%
3 spsk olivenolie
3 skalotteløg
2 spsk citronsaft
kommenfrø
1 stk agurk
1 dl frisk karse
1 stk æble
250 g røget laks
Fremgangsmåde:
-Pisk ingredienserne til dressingen sammen i en lille skål. Smag evt. dressingen til med salt og peber.
-Skær agurken midt over på tværs. Brug en kartoffelskræller til at skære agurken i lange, tynde strimler.
-Fordel agurkestrimler, karse og skiveskåret æble på tallerkener. Skub laksestrimler ind, så anretningen tager sig dekorativt rodet ud. Hæld dressing over portionerne.
Energi indhold pr. person: 819 kJ
Energifordeling pr. person:
Protein: 29%
Kulhydrat: 14%
Fedt: 57%
Etiketter: Foretter
